Nooit meer wachten in de wachtkamer

Voer een videogesprek met de online dokter

 

 

 

Maak een afspraak

Nooit meer wachten in de wachtkamer. De online dokter is er nu voor u! U kunt overal waar u bent gebruik maken van deze service, binnen- of buitenland, het maakt niet uit! U kunt ook een afspraak maken voor onze Inloopkliniek. Zit u dus met een dringende medische vraag, twijfel dan niet en maak nu een afspraak.

 

 U kunt Skypen met de arts op maandag, woensdag en vrijdag van 16:30 tot 17:30 uur.

 

 

 

 

 

meer over CareToGo

 

 

Reacties van onze klanten

Ja, ik vond het een erg klantviendelijke houding van arts en assistente. Ik ben nog nooit zo serieus benaderd n.a.v. een klacht.

Ik doe historisch onderzoek op de KB. Ik was dus zeer verheugd dat Care to Go zo dicht bij mijn studeerplek kwam. Ik leed aan een hevige en rauwe hoest en omdat ik altijd eerst bij mijn huisarts een afspraak moet maken en op die dag weinig tijd had besloot ik even van de inloopmogelijkheid bij Care to Go gebruik te maken. Aardige assistente en minstens even aardige en zeer kundige vrouwelijke arts.

Zeer goed, erg handig omdat ik in het buitenland woon en geen Nederlandse zorgverzekering/huisarts heb en tijdens vakantie naar de dokter moet.

via deze weg kan ik u laten weten dat ik erg blij ben met de hulp die ik kreeg van uw Care to Go arts en diensten. Voor mij is dit ideaal omdat ik regelmatig in Den Haag kom maar geen vast adres heb in Europa. Zo kan ik toch een vertrouwde huisarts bezoeken.

(NL) Plan zelf uw afspraak:

Kies een datum en tijdstip en doorloop de betaling. De arts zal u rond het gekozen tijdstip via Skype benaderen en het consult afnemen.

 

(EN) Plan your appointment

Choose a date + time and plan your appointment online. Our physician will connect with you via Skype video link at the appointed time

€ 12.50 15 min.
  •  Beschikbaar
  •  Gedeeltelijk beschikbaar
  •  Volgeboekt
  •  Geselecteerd
  •  Gesloten